fredag den 26. august 2011

Unikke Scania Lastbiler

brugt scania lastbil
Alle mennesker kigger en ekstra gang når en special malet lastbil kommer kørende forbi på landevejen og motorvejen. Derfor er det en forhøjelse at se disse fuldstændig unikke lastbiler. En Scania Lastbil er i forvejen meget populære og de holder altid en god brugtvognsværdi når de skal sælges igen. Selvom en special lakeret Scania Lastbil er et mesterværk i sig selv, vil den være umulig at værdisætte. Hvis du har en Scania lastbil og vil det ikke altid være god forretning at male den hvis du har til hensyn at sælge den brugt. Sådan en lakering er meget dyr og bliver oftest gjort at lastbilejere der er meget glade for deres lastbiler og kan gøre sig klart at en lastbil ikke er kommet til verden for at blive brugt. En fuldstændig unik lakering gør at bare en lille skade vil betyde store omkostninger og mange timer hos maleren. Men disse lastbiler er fantastiske at se på og helt sikkert unikke på hver deres måde.
brugt trækker scania
Nogle af de mest populære brugte Scania Lastbiler er Scania R420, R500, R480 og som på det første billede, det voldsomme Scania R730 som er flagskibet fra Scania. Hvad disse brugte Scania lastbiler vil koste når de skal sælges, eller bliver sat til salg er meget svært at sige. Ejerne vil helt sikkert prøve at få en merpris for den specielle lakering. Men sandheden er at mulige købere vil være meget bekymrede for at købe en brugt lastbil, med en sådan lakering der gør den stort set umulig at benytte til sit fulde potentiale. 

brugt lastbil til salg
Billederne er venligst udlånt af Mascus i Finland og du kan se alle billederne på dette link: http://mascus.blogit.fi/power-truck-show-2011-kuvia-messuilta/. På det første billede ses den halv-kendte Scania Black Amber trækker, som er kendt verden over for sin unikke lastbil lakering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar