lørdag den 2. juni 2012

Verdens hurtigste Hybrid Lastbil: Volvo Mean Green

 

Volvo har det med at prøve grænserne af og de har tidligere lavet Verdens Hurtigste Læssemaskine Volvo L60G, nu gælder det så Verdens hurtigste Hybrid Lastbil. Dog skal det tilføjes at Volvo Mean Green som den så mundret hedder, ikke er ny. Volvo Lastbilen kom til verden sidste år, men det er ny lykkedes Volvo at slå rekorden endnu engang hvilket gør Volvo til den ultimative hurtigste Lastbil/Trækker (Hybrid Lastbil). Brugen af Hybride Lastbiler vil i fremtiden blive mere udbredt og jeg har tidligere skrevet om test af Mercedes-Benz Hybrid Lastbiler i USA. Derfor er det også oplagt for Volvo at udvikle deres Lastbil motorer med hybridteknologi og afprøve deres evner og ikke mindst grænser. 
Rekordforsøget resulterede i en gennemsnitlig tophastighed på ikke mindre end 236 km/t hvilket kan siges er ret godt når almindelige lastbiler er begrænset til 90 km/t.

Byg selv verdens hurtigste lasbil/trækker - Begynd med at købe en brugt Volvo Trækker til salg.

Lastbilen er opbygning er Volvo's egne komponenter hvor chassisramme og førehus er fra en Volvo VN Trækker som er meget almindelig i USA, men sjældent ses i DK og Europa. Motorer er Volvo's egen D16 dieselmotor, der sammen med en elektrisk motor levere ca. 2.100 HK og imponerende 6.800 NM! Den elektrisk motor levere alene et mere beskedent 200 HK og 1.200 NM.

Brugt Volvo VN Lastbil til salg på Mascus
Her ses en almindelig Volvo VN Lastbil (kilde: Mascus.dk)
Brugt volvo lastbil til salg
Volvo Mean Green - Verdens hurtigste hybrid lastbil
Brugt Volvo Trækker til salg - Mascus
Volvo Mean Green - Verdens hurtigste hybrid trækker
Mascus - Brugt Lastbil til salg
Volvo Mean Green - Verdens hurtigste hybrid lastbil